Energia face totul

Medicamentul pentru boala tristeţii stă nu în exterior, ci în noi. Ca să ne fie mai bine, ar trebui doar să ne scuturăm puţin. Energetic vorbind. Ar trebui să gustăm un pic din tainele meditaţiei, să dăm jos perdelele înceţoşate de praf care ne-atârnă pe ochi, să le băgăm la spălat şi să le punem înapoi curate, ca să ne protejeze, nu să ne împiedice.
Ar trebui să conştientizăm că încă suntem cu mult încărcaţi energetic negativ şi să învăţăm cum să ne descotorosim de încărcăturile astea. Ar trebui să ne intereseze doar. Atât de simplu e. Ar trebui doar să ne intereseze. Şi-odată ce becul ni s-a aprins, informaţiile necesare încep să apară. De unde nici nu ne-aşteptăm.
Astfel ne descoperim fiecare unealtă în parte, necesară construirii propriului nostru bine. Astfel ne descoperim talentele… menirea. Astfel descâlcim iţele căilor noastre în viaţă. Astfel lămurim în care relaţii trebuie să fim şi în care nu. Astfel… ne uşurăm viaţa. Şi ne-o trăim aşa cum ne-a fost dată, de fapt, pentru a o trăi.
Schimb de energie există în orice. În orice faptă, în orice cuvânt, chiar şi în orice gând. În orice dat cu mătura. În orice nouă ni s-ar părea lipsit de orice importanţă. Fiecare afacere, fiecare relaţie, fiecare frământare de zi cu zi… presupune un schimb de energii. Viaţa în sine este cu totul un transfer continuu de energie. Iar informaţii necesare să înţelegem mai bine asta sunt… peste tot. Doar că încă e ceaţă. O ceaţă care nu ne dă voie să vedem în jur ce şi cum trebuie. Însă capacitatea de a discerne şi de a adulmeca adevărul este la noi.
Deci nu ne lipseşte nimic… în afară de voinţă. Binele trebuie dorit ca să apară. Şi trebuie căutat, nu aşteptat.
Pentru că nimic din ceea ce este frumos nu se dobândeşte uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *