7 motive pentru care revista noastră de sănătate NU scrie despre pandemia de coronavirus (covid 19)

Am fost întrebați zilnic de ce 7aprilie.ro – revista noastră de sănătate – NU scrie despre pandemia de coronavirus (covid 19). Până acum am răspuns individual. Pentru că în ultimele trei zile mesajele s-au multiplicat, am decis să răspundem tuturor prin această postare.

7 motive pentru care NU scriem despre pandemia de coronavirus (covid 19):

  1. Nu sunt cunoscute toate tulpinele virusului, deci nu știm despre ce vorbim.
  2. Tratamentele sunt improvizate și adaptate în funcție de pacient. Nota: Trebuie să-i felicităm pe specialiștii noștri, deoarece tratamentele funcționează, iar ei lucrează continuu la soluții!
  3. NU căutăm „exclusivități pentru trafic”. Contravin politicilor noastre editoriale.
  4. NU ne putem asuma sugestii astăzi și mâine să le schimbăm! „Luați Vitamina C în prevenție – Nu luați Vitamina C în prevenție!”
  5. Nu putem prelua statistici despre victime, pentru că NU sunt complete și relevante. De pildă, avem creșteri ale numărului de persoane infectate, însă acestea sunt dintre cei aflați sub monitorizare (au fost apropiați de cei testați pozitiv). În plus, NU putem vorbi de oameni sub formă de cifre.
  6. Specialiștii și guvernanții folosesc, cu precădere, canalele tv pentru comunicare (Live video – cea mai acceptabilă sursă). Este alegerea lor și o respectăm. Vă sugerăm, pe această cale, să vă informați NUMAI din reacțiile/declarațiile tv ale specialiștilor și persoanelor avizate, nu din „Breaking news”!
  7. Nu vrem să vă alarmăm și nici să minimalizăm efectele pandemiei. Fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propriul echilibru – să țină cont de toți factorii și să-i gestioneze constructiv și eficient.

După cum ați observat, sunt foarte mulți de NU. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne urmăriți și în continuare (în această perioadă cu mai puține informații – de la singurii specialiști activi). Să aveți Sănătate și să trecem cu toții peste această importantă situație din viața noastră! Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.