„Părinți linistiți, copii fericiți” de Dr Laura Markham

Pornind de la cele mai recente cercetări pe tema dezvoltării creierului uman și experiența sa clinică cu părinții, dr. Laura Markham are o abordare simplă, dar eficientă. Mesajul ei este următorul: cultivarea unei conectări emoționale cu copilul produce o schimbare reala și de durată. Cand aceasăa legatură vitală este stabilită, nu mai e nevoie ca parinții să apeleze la amenințări, cicăleli, insistențe, recompense sau chiar pedepse.

Această carte sau, mai bine spus, acest ghid remarcabil îi va ajuta pe părinți să-și înțeleagă mai bine propriile emoții – și să și le gestioneze –, astfel încat să poată acționa cu empatie și comunicand clar, pentru a crește copii care iși controlează singuri comportamentul. Exemplele folosite le oferă parinților cu copii mici sau preșcolari soluții și fraze gata testate.
Dacă v-ați săturat de lupte de putere, de crize de furie și aveți nevoie de „soluția” corectă, opriți-vă din căutari, întrucat autoarea vă pune la dispoziție un ghid care nu trebuie să lipsească din bibliotecă. Sunteți pe punctul de a descoperi acele instrumente practice care vă vor transforma stilul de parenting în mod pozitiv și cu rezultate dovedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.